Word jij de baas in de meetingroom?

26 of 27 maart 2021

Hartelijk dank

Op 26 en 27 maart strijden de beste IT-teams van Nederland om de titel: De beste IT-specialist van Nederland. Kun jij als snelste een meetingroom installeren, repareren en onderhouden, puzzels oplossen en een stabiele videoconferencing-verbinding tot stand brengen? Meld je dan snel aan samen met jouw IT-collega’s voor de digitale escape-meetingroom van Logitech!

De hybride werkomgeving met een goede video collaboration-oplossing is met de COVID-19-pandemie belangrijker dan ooit voor werknemers en werkgevers om goed hun werk te kunnen uitvoeren. Hierbij is het essentieel dat werknemers gebruik kunnen maken van eenvoudig te gebruiken en kwalitatief goede hardware en software om zowel intern als extern zonder problemen te communiceren. Om zoveel mogelijk werk weg te nemen bij de IT-specialisten is het wel fijn als de video collaboration-oplossing eenvoudig is te installeren en beheren. IT-specialisten zijn essentieel binnen de organisatie om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos blijft draaien en werknemers goed hun werk kunnen doen, zeker in deze huidige tijd! Daarom organiseert Logitech op 26 en 27 maart 2021 een wedstrijd voor de beste IT-specialisten van Nederland. Benut jouw IT-talent, gebruik al jouw IT-ervaring, vertegenwoordig jouw werkgever in de strijd en wordt de beste IT-specialist van Nederland. Dan win jij wellicht wel een Rally Bar van Logitech!

Meld je snel aan en laat zien dat jij de beste IT-specialist bent van Nederland. Om de aanmelding te voltooien moeten er twee deelnemers worden opgegeven. De tweede deelnemer kan worden ingevuld in het een na laatste invulveld. Motivatie voor je deelname kan worden ingevuld in het laatste veld. De plekken zijn gelimiteerd, dus wees er snel bij!