DE BAAS VAN DE MEETINGROOM 2021

Schrijf je in voor 2022

Hartelijk dank

Op 26 en 27 maart 2021 organiseerde Logitech de eerste Escape Meeting Room, speciaal voor IT-specialisten en -managers in de Benelux. Het doel van de Escape Meeting Room was om de medewerkers op kantoor perfect samen te kunnen laten werken met de mensen thuis dankzij de producten van Logitech.

De experts van Abrona wisten als snelsten een stabiele video conferencing-verbinding te maken tussen de meeting room en de persoonlijke werkplek en daarmee de digitale online meeting escaperoom van Logitech op te lossen in een tijd van 00:52:04. Met het succes van het digitale event laat Logitech zien dat goede communicatie samen met de juiste tools essentieel zijn voor de hybride werkomgeving.



De beste IT-specialisten van de Benelux waren erg blij met het winnen van de prestigieuze titel. “We vinden het erg leuk om als snelste de escaperoom van Logitech opgelost te hebben. Het was een flinke klus met leuke puzzels, maar door goed samen te werken en te verdiepen in de eenvoudig te gebruiken producten van Logitech, is het ons gelukt!” zegt Wilma van Etten “Ja het was echt leuk om te doen!” Vult Piet van der Bijl aan “We zijn met Abrona een nieuwe meetingroom aan het bouwen dus de Rally Bar van Logitech die we hebben gewonnen kunnen we erg goed gebruiken. Bovenal is het natuurlijk fantastisch dat wij onszelf nu een jaar lang de beste IT-specialisten van de Benelux mogen noemen.”

Denk jij dat je het beter kan? Schrijf je dan nu in voor de Escape Meeting Room 2022 en laat zien wat jij kan.