Mensen en locatie
Kantoren en ruimtes
Technologiecapaciteit
Terug
/

Krachtige overwinningen voor de mobiele werkplek

Vandaag de dag proberen bedrijven thuiswerken, werken op afstand en hybride werken zodanig in evenwicht te brengen dat mensen de keuze hebben overal te werken. Maar wat werkt het beste voor u?

Aan de hand van een paar korte vragen, analyseren wij welke samenwerkingsoplossingen uw bedrijf nodig heeft en leveren wij onze deskundige aanbevelingen over het optimaliseren van uw werkplek

Hoeveel mensen zijn er bij uw bedrijf werkzaam?

En hoeveel daarvan werken er sinds maart 2020 vanuit huis?

Hoeveel denkt u zullen er in het voorjaar 2023 thuiswerken?

Verwacht u dat, als het gaat om fysieke werkplekken, het aantal kantoorlocaties zal veranderen?

We beginnen een goed beeld te krijgen van hoe uw bedrijf is georganiseerd.

Hoeveel locaties hebt u?

En hoeveel vergaderruimtes zijn er in die kantoren?

U hebt bijna alle vragen beantwoord.

Welke vergadertechnologie gebruikt u in uw vergaderruimtes?

Selecteer alles wat van toepassing is.

En hoe zou u de hybride werkmogelijkheden tussen kantoor en thuis beoordelen?

U bent een bedrijf op afstand

Samenvatting:

U hebt een snelle verschuiving gezien naar werken op afstand waarbij het personeel langere tijd niet op kantoor is en zich aanpast aan de nieuwe manieren van contact maken en samenwerken. Full- time op afstand werken is niet altijd eenvoudig. Maar technische problemen hoeven het niet in de weg te staan en mensen moeten niet hoeven te vertrouwen op minderwaardige technologie om te kunnen werken.

Download onze gratis blad met tips om te kijken hoe u het beste contact kunt houden en samenwerking kunt maximaliseren, waar u ook bent.

U bent een hybride bedrijf

Samenvatting:

Uw bedrijf biedt voor de lange termijn werken op kantoor en thuis. U beschikt over de cultuur en samenwerking voor een fysiek kantoor met de flexibiliteit om vanuit huis te werken. Maar ondanks de voordelen kunnen er bij de omslag hindernissen ontstaan. Misschien beschikt het personeel niet over de apparatuur voor een naadloze overgang of misschien heeft uw locatie problemen om de populariteit van videoconferencing te ondersteunen.

Download onze gratis pagina met tips en bekijk ons deskundig advies over de best practice voor hybride bedrijven.

Uw bedrijf is vooral gebaseerd op fysieke aanwezigheid

Samenvatting:

U blijft voor het grootste deel een bedrijf gebaseerd op fysieke aanwezigheid en u kunt blijven genieten van het gemak van samenwerking die een fysieke locatie biedt. Maar niet iedereen heeft dit gedaan en veel van de bedrijven met wie u werkt hebben hybride modellen geadopteerd en vertrouwen steeds meer op videoconferencing. Dit betekent dat u bij moet blijven als u die externe connecties wilt behouden.

Download ons gratis blad met tips en bekijk hoe samenwerking met anderen via videoconferencing soepel en naadloos kan plaatsvinden.

Over u
Terug
Bedankt voor het downloaden van je tipblad. U kunt het hier ook openen