Logitech Startup Kampanj

Logitech letar efter Årets Svenska Start-Up-Partner 2022

Vi vet att det finns många utmaningar med att driva bolag.

Därför vill vi fira att ni som företagare tror på er själva.

Från 1 juni till 30 juni kan du tävla om att bli årets svenska Logitech Start-up-Partner 2022

Tack.

 

Ansök nu och få chansen att vinna en komplett videokonferensutrustning och en komplett setup med tillbehör før skrivbordet till ett totalt värde av 72,868 SEK, också en exklusiv mentorssession med den tidigare elitfotbollsdomaren och superentreprenören Jonas Eriksson.

Mentorssession med Jonas Eriksson

Genom att hitta Årets Svenska Logitech Start-up-Partner 2022 vill vi stödja entreprenörssjälar i att förverkliga och främja deras innovativa idéer. Därför får vinnaren ett exklusivt 2-timmars mentorspass med den före detta elitfotbolls­domaren och superentreprenören Jonas Eriksson.

Dustin_Logo_White.png

Få Logitech-produkter till specialpriser

Om du vill vara säker på att få produkter som passar ditt företag och dina behov så finns Dustin här för dig. I samarbete med Dustin Sverige finns nu speciella paketerbjudanden för att se till att alla kan få den bästa starten på företagsresan.

En komplett videokonferens­lösning

Årets Svenska Logitech Startup Partner vinner även en komplett Logitech videokonferenslösning och ett komplett setup med tillbehör før skrivbordet till ett totalt värde av 72.868 SEK.*

Rally Bar Mini

Logitech Rally Bar Mini är den ideala kompanjonen för tydliga och klara videomöten i små och medelstora mötesrum. Ni syns alltid tydligt i bild och hörs kristallklart, även om ni har störande ljud runtomkring dig. Kameran ser också till att du alltid har bästa ljus så att du syns tydligt i alla ljusförhållanden.

Logitech TAP IP

Med styr panelen Logitech Tap deltar du och startar mötet med ett tryck, dela enkelt innehåll och få en smidig mötesupplevelse över alla rum. Videokonferensrumslösningar med Logitech Tap levererar kalenderintegration, touch-to-join, direkt delning av innehåll och är alltid redo. Förkonfigurerade med rumsoptimerad programvara för Microsoft Teams och Zoom.


Samsung 55” 4K QBB Signage

QBB-serien kombinerar förbättrade professionella funktioner, strömlinjeformad installation och underhåll och enastående design för att lyfta alla verksamhetsmiljöer. Från förbättrat samarbete till att visa upp rikt innehåll i nya format, QBB levererar innovation och effektivitet för att hjälpa verksamheter att nå sina mål.

Samsung 34” Ultra WQHD Monitor

Omslutande detaljrikedom. I spel, filmer eller designprojekt kan du omge dig själv med Ultra Wide-skärmen på 34 tum med aspektförhållandet 21:9. Ultra-WQHD är det enklaste sättet att maximera din skärmyta och uppleva verkligt sömlös multitasking på bara en skärm.

Logi Dock

Logi Dock är en allt-i-ett-dockningsstation som förenklar installationen av hemmakontoret, minskar röran på skrivbordet och ansluter den bärbara datorn, extra tillbehör. Samt så inkluderar denna dator-hub en högtalartelefon som hjälper distansarbetare att känna sig mer produktiva.

MX Keys Combo

Marknadens säkraste mus och tangentbords kombination MX Keys Combo for Business innehåller: Logi Bolt USB-mottagare, MX Keys tangentbord, MX Master 3 mus, samt ett MX-handledsstöd. Balanserad design och material av hög kvalitet främjar bekvämligheten, självförtroendet och fokuset vid skrivbordet.

Pro Personal Video Collaboration Kit

Öppna kontorslandskap är bra när man ska samarbeta, men de kan också vara högljudda. Ta kontroll över ljudmiljön med Zone Wireless, det trådlösa headsetet som är särskilt utformat för händelserika arbetsplatser. Strömma kristallklar video med fantastisk upplösning, bildrutehastighet, färg och detalj. Logitech BRIO ger 4K-ultra-HD vid 30 fps eller 1080p vid antingen 30 eller ultrajämn 60 fps för enastående klarhet, jämnhet och detalj.

* Eventuell vinnst skatt betalas av vinnaren

Pressbevakning

Berömmelse och ära är saker man inte kan sätta ett pris på. Och som en del av priset får årets Logitech Start-up-Partner också exponering genom Logitechs kanaler plus inslag i all den pressbevakning som tävlingen resulterar I.

Lyssna på varför Jonas Eriksson samarbetar med Logitech

 
Tävlingsbidragen kommer att bedömas av en panel bestående av Jonas Eriksson och ett antal Logitech-medarbetare.

Sveriges mest framgångsrike fotbollsdomare genom tiderna, Jonas Eriksson, har en historia där möten med superstjärnor, blixtsnabba beslut, arbete under extrem press, framgångar och motgång samt teamwork står i centrum.

Jonas Eriksson är före detta fotbollsdomare och journalist. Parallellt med sin domarkarriär har han gjort sig känd som entreprenör och investerare.

I media har Jonas bland annat synts i På spåret och Draknästet, samt blivit en uppskattad expert i SVT:s sändningar från de stora fotbollsmästerskapen.

Jonas är just nu aktuell som investerare i SVT:s Draknästet (ny säsong 2022). I höst med den omskrivna boken ”Korthuset: En domares berättelse om kickarna och spelet bakom världsfotbollen”.


How to enter
the contest

1

Skapa en kreativ video eller presentation av varför just ni borde bli årets nästa Logitech Partner.

2

Ladda upp er video eller presentation till antingen Vimeo, Google Drive eller någon annan plattform där vi kan se den.

3

Fyll i dina uppgifter nedan och inkludera länken till din video eller presentation.

Ansök nu

Ansök nu och få chansen att bli Årets Logitech Start-up-Partner 2022.

Tack.